Ο ενδοφθάλμιος φακός Precizon Toric

20 Μαϊ 2018

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των τορικών ενδοφακών είναι η περίπτωση περιστροφής τους μετεγχειρητικά.

Το χαρακτηριστικό που κάνει ξεχωριστό τον ενδοφθάλμιο φακό Precizon Toric είναι το στοιχείο 'Transitional Conic Toric Radious'.

Το 'Transitional Conic Toric Radius' συνδυάζεται με την ασφαιρική επιφάνεια όλων των μεσημβρινών με αποτέλεσμα μία ευρύτερη τορική επιφάνεια. Αυτό θα επεκτείνει το βάθος πεδίου και θα διατηρήσει την τορική επιφάνεια ευθυγραμμισμένη με τον αστιγματισμό του ασθενή ακόμα και αν ο φακός είναι μη ευθυγραμμισμένος.

Δείτε τα specifications του ενδοφακού Precizon Toric:

precizon specs

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το brochure της σειράς Precizon Toric

Source: Ophtec

https://www.ophtec.com/

ABOUT US

Assistdr Ophthalmology: Η πρώτη on-line διαδραστική οφθαλμολογική κοινότητα στην Ελλάδα. Ο ιστότοπος κλειδί για όλους τους επαγγελματίες οφθαλμίατρους. Έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τελευταία οφθαλμολογικά & τεχνολογικά νέα. Πλήρως ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα διεθνών συνεδρίων, οφθαλμολογικών ημερίδων και επιστημονικών εκδηλώσεων. Οργανωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με αμέτρητες επιστημονικές εργασίες, ομιλίες, παρουσιάσεις και e-books. Εκπαιδευτικά animation videos, οπτικοακουστικό υλικό με ανάλυση οφθαλμικών παθήσεων, περιγραφή σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, επεξήγηση χειρουργικών τεχνικών, αλλά και ζωντανά χειρουργεία. Αναρίθμητα on-line εργαλεία, εξομοιωτές όρασης, βήμα προς βήμα video tutorials, user guides και operation manuals οφθαλμολογικού εξοπλισμού κ.ά.

 

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες επιστημονικές & τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας: