Η τεχνική PRESBYOND για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίας

16 Ιαν 2016

Μια πλήρως εξατομικευμένη τεχνική στις ανάγκες των ασθενών με πρεσβυωπία είναι η μέθοδος PRESBYOND laser blended vision για κοντινή, ενδιάμεση και μακρινή όραση.

Σε αντίθεση με το συμβατικό monovision (blur zone), η τεχνική PRESBYOND δημιουργεί το blend zone, ένα overlap που κάνει την διαφορά μετεγχειρητικά και για την ενδιάμεση απόσταση. 

Η τεχνική PRESBYOND επιτυγχάνεται με customized ablation profile που δημιουργείται από το software του συστήματος διαθλαστικής χειρουργικής Zeiss MEL 80/90 excimer laser και τον διαγνωστικό εξοπλισμό προεγχειρητικής μελέτης CRS Master

Δείτε το video:

Source: Zeiss

http://www.zeiss.com/meditec/

ABOUT US

Assistdr Ophthalmology: Η πρώτη on-line διαδραστική οφθαλμολογική κοινότητα στην Ελλάδα. Ο ιστότοπος κλειδί για όλους τους επαγγελματίες οφθαλμίατρους. Έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τελευταία οφθαλμολογικά & τεχνολογικά νέα. Πλήρως ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα διεθνών συνεδρίων, οφθαλμολογικών ημερίδων και επιστημονικών εκδηλώσεων. Οργανωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με αμέτρητες επιστημονικές εργασίες, ομιλίες, παρουσιάσεις και e-books. Εκπαιδευτικά animation videos, οπτικοακουστικό υλικό με ανάλυση οφθαλμικών παθήσεων, περιγραφή σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, επεξήγηση χειρουργικών τεχνικών, αλλά και ζωντανά χειρουργεία. Αναρίθμητα on-line εργαλεία, εξομοιωτές όρασης, βήμα προς βήμα video tutorials, user guides και operation manuals οφθαλμολογικού εξοπλισμού κ.ά.

 

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες επιστημονικές & τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας: