Ένθεμα Artisan pupil occluder

04 Ιαν 2016

Μια εξαιρετική εφαρμογή της Artisan αρχής (στήριξη στην ίριδα) είναι στην απόφραξη της ίριδας σε περιπτώσεις δύσκολης διπλωπίας (double vision), λόγω της ανισορροπίας των οφθαλμικών μυών.

Το Artisan pupil Occluder, είναι ένα μαύρο ένθεμα και λειτουργεί ως κάλυμμα επάνω στην ίριδα. Λόγω του σχεδιασμού του μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φακικά όσο και σε αφακικά μάτια. Μπορεί να αφαιρεθεί, εάν είναι απαραίτητο, για την αποκατάσταση της όρασης σε περίπτωση τύφλωσης στο άλλο μάτι.

Δείτε το video:

Source: Ophtec, System Vision, Dr Francisco Poyales

http://www.ophtec.com/

http://www.systemvision.gr/

ABOUT US

Assistdr Ophthalmology: Η πρώτη on-line διαδραστική οφθαλμολογική κοινότητα στην Ελλάδα. Ο ιστότοπος κλειδί για όλους τους επαγγελματίες οφθαλμίατρους. Έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τελευταία οφθαλμολογικά & τεχνολογικά νέα. Πλήρως ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα διεθνών συνεδρίων, οφθαλμολογικών ημερίδων και επιστημονικών εκδηλώσεων. Οργανωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με αμέτρητες επιστημονικές εργασίες, ομιλίες, παρουσιάσεις και e-books. Εκπαιδευτικά animation videos, οπτικοακουστικό υλικό με ανάλυση οφθαλμικών παθήσεων, περιγραφή σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, επεξήγηση χειρουργικών τεχνικών, αλλά και ζωντανά χειρουργεία. Αναρίθμητα on-line εργαλεία, εξομοιωτές όρασης, βήμα προς βήμα video tutorials, user guides και operation manuals οφθαλμολογικού εξοπλισμού κ.ά.

 

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες επιστημονικές & τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας: