Ένθεση ενδοκερατικών δακτυλίων (ICRS) με femtosecond laser

15 Αυγ 2015

Οι ενδοκερατικοί δακτύλιοι ICRS (Intrastromal Corneal Ring Segments) είναι εμφυτεύματα στο στρώμα του κερατοειδή που ομαλοποιούν την πρόσθια επιφάνεια του κερατοειδή και μειώνουν το διαθλαστικό σφάλμα που οφείλεται στον κερατόκωνο η άλλες εκτατικές διαταραχές. Τα tunnels πραγματοποιούνται με τη βοήθεια femtosecond laser. 

Δείτε το video:

Source: Technolas Perfect Vision

http://www.technolaspv.com/

ABOUT US

Assistdr Ophthalmology: Η πρώτη on-line διαδραστική οφθαλμολογική κοινότητα στην Ελλάδα. Ο ιστότοπος κλειδί για όλους τους επαγγελματίες οφθαλμίατρους. Έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τελευταία οφθαλμολογικά & τεχνολογικά νέα. Πλήρως ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα διεθνών συνεδρίων, οφθαλμολογικών ημερίδων και επιστημονικών εκδηλώσεων. Οργανωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με αμέτρητες επιστημονικές εργασίες, ομιλίες, παρουσιάσεις και e-books. Εκπαιδευτικά animation videos, οπτικοακουστικό υλικό με ανάλυση οφθαλμικών παθήσεων, περιγραφή σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, επεξήγηση χειρουργικών τεχνικών, αλλά και ζωντανά χειρουργεία. Αναρίθμητα on-line εργαλεία, εξομοιωτές όρασης, βήμα προς βήμα video tutorials, user guides και operation manuals οφθαλμολογικού εξοπλισμού κ.ά.

 

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες επιστημονικές & τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας: