Αντιμετώπιση της πρεσβυωπίας με Raindrop near vision inlay

To Raindrop near vision inlay (FDA) στην πραγματικότητα αποτελεί ένα μικροσκοπικό ένθεμα για τη βελτίωση της κοντινής όρασης με την αλλαγή της καμπυλότητας του κερατοειδούς στο dominant eye. 

To ένθεμα αποτελείται κυρίως από νερό (80%), είναι διάφανο και είναι κατασκευασμένο από υλικά που θυμίζουν φακό επαφής. Έχει διάμετρο 2mm και πάχος 32μm.

raindrop2

H διαδικασία πραγματοποιείται σε διαθλαστική επέμβαση με laser με τη δημιουργία κερατοειδικού κρημνού (corneal flap). 

Δείτε τα animation videos:

Source: Raindrop near vision inlay

ABOUT US

Assistdr Ophthalmology: Η πρώτη on-line διαδραστική οφθαλμολογική κοινότητα στην Ελλάδα. Ο ιστότοπος κλειδί για όλους τους επαγγελματίες οφθαλμίατρους. Έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τελευταία οφθαλμολογικά & τεχνολογικά νέα. Πλήρως ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα διεθνών συνεδρίων, οφθαλμολογικών ημερίδων και επιστημονικών εκδηλώσεων. Οργανωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με αμέτρητες επιστημονικές εργασίες, ομιλίες, παρουσιάσεις και e-books. Εκπαιδευτικά animation videos, οπτικοακουστικό υλικό με ανάλυση οφθαλμικών παθήσεων, περιγραφή σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, επεξήγηση χειρουργικών τεχνικών, αλλά και ζωντανά χειρουργεία. Αναρίθμητα on-line εργαλεία, εξομοιωτές όρασης, βήμα προς βήμα video tutorials, user guides και operation manuals οφθαλμολογικού εξοπλισμού κ.ά.

 

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες επιστημονικές & τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας: