Η μέθοδος της βιτρεόλυσης σε εξιδρώματα υαλοειδούς (floaters)

Το βασικό χαρακτηριστικό των εξιδρωμάτων του υαλοειδούς (μυγάκια, στίγματα, κηλίδες) είναι ότι όπου και αν στρέψουμε το βλέμμα μας τα βλέπουμε μπροστά μας. 

Μια βασική μέθοδος αντιμετώπισης των floaters είναι η βιτρεόλυση (vitreolysis) με laser για τον καθαρισμό των υαλοειδικών έλξεων.

Δείτε το animation video:

Source: Ellex

http://www.ellex.com/

ABOUT US

Assistdr Ophthalmology: Η πρώτη on-line διαδραστική οφθαλμολογική κοινότητα στην Ελλάδα. Ο ιστότοπος κλειδί για όλους τους επαγγελματίες οφθαλμίατρους. Έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τελευταία οφθαλμολογικά & τεχνολογικά νέα. Πλήρως ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα διεθνών συνεδρίων, οφθαλμολογικών ημερίδων και επιστημονικών εκδηλώσεων. Οργανωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με αμέτρητες επιστημονικές εργασίες, ομιλίες, παρουσιάσεις και e-books. Εκπαιδευτικά animation videos, οπτικοακουστικό υλικό με ανάλυση οφθαλμικών παθήσεων, περιγραφή σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, επεξήγηση χειρουργικών τεχνικών, αλλά και ζωντανά χειρουργεία. Αναρίθμητα on-line εργαλεία, εξομοιωτές όρασης, βήμα προς βήμα video tutorials, user guides και operation manuals οφθαλμολογικού εξοπλισμού κ.ά.

 

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες επιστημονικές & τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας: